Bemutatkozás

Dr. Dányi Szilárd vagyok, 1971. január 4. napján születtem Debrecenben. Jogi tanulmányaimat a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem. A diploma megszerzése után 1995-től 2005-ig az ügyészségen dolgoztam, majd 2005-től 2008-ig egy sportvállalkozás vezető tisztségviselője voltam. 2008-tól ügyvédként tevékenykedem, és a Pest megyei Ügyvédi Kamara tagjaként, mint egyéni ügyvéd állok ügyfeleim rendelkezésére.


Célom, hogy a bizalmukkal megtisztelő természetes- és jogi személyek jogi problémáit - ügyfeleim érdekeit maximálisan szem előtt tartva - megoldjam. Mindez magában foglalja a minél magasabb szakmai színvonalra törekvést, a gyors és pontos ügyintézést és a korrekt tájékoztatást, nagy hangsúlyt fektetve a diszkrét, személyes ügyfélkezelésre.


Ügyvédi praxisomban elsősorban sportjoggal foglalkozom, melynek keretében a hozzám forduló sportegyesületek, sportvállalkozások, illetve sportolók egyéb jogi ügyeiben is igyekszem legjobb tudásom szerint segíteni, és természetesen a „sport világán” kívül is ellátok jogi képviseletet annak, aki megtisztel a bizalmával.